Consiliul local trebuie să modifice indicatorii tehnico-economici pentru  lucrările de reabilitare a...

Consiliul local trebuie să modifice indicatorii tehnico-economici pentru  lucrările de reabilitare a străzii Turnătorului

Timp de citire: un minut

Anul acesta ar fi trebuit ca pe strada Turnătorului să se toarne asfalt, dar momentan încă se stabilesc detalii tehnico-economice pretinse de diferitele instituții ale statului prin mâna cărora trece documentația de avizare a lucrărilor de intervenție.

Valoarea totală a lucrărilor, apreciată inițial la 445.000 lei, inclusiv TVA, a ajuns la o estimare de 329.346,71  lei, inclusiv TVA,  din care construcții-montaj (C+M) 293.769, 52. Realizarea lucrărilor a fost scoasă la licitație anul trecut pentru suma de 445.000 lei.

Lucrările la cei 3120 mp de suprafață carosabilă și cei 2068 mp de trotuare se estimează că vor dura 5 luni. Strada Turnătorului, este o stradă de categoria a III-a, cu două benzi de circulație și face legătura între strada I.L. Caragiale și străzile Ion Creangă și G. Enescu. Lungimea totală a străzii este de 435 m, iar partea carosabilă are o lățime de 6 m, având trotuare pe ambele părți, cu o lăţime variabilă între 1,5-2 m. Strada are uzura morală depășită, aceasta prezentând deteriorări majore a structurii rutiere, fiind absolut necesară realizarea lucrărilor de reabilitare.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii