Consilierul Marius Rad / Schimbă condiţiile pentru locuinţă?

Consilierul Marius Rad / Schimbă condiţiile pentru locuinţă?

Timp de citire: un minut

Consilierul local Marius Mihail Rad dorește modificarea criteriilor de atribuire a locuințelor din fondul locativ.

În ultima perioadă s-a constatat la nivelul DADPP Petroșani că familiile cu copii mai mulți în care ambii părinți, deși au un serviciu stabil beneficiază doar de salariul minim pe economie, nu pot să be­neficieze de repartizarea unei locuințe convena­bile, conform criteriilor stabilite prin HCL nr. 35/2009. Acest lucru se întâmplă deoarece în momentul de față toate imobilele de locuit administrate de DADPP Petroșani sunt repartizate conform listei de priorități care este constituită pe criteriile locuinței sociale.

Însă Fondul Locativ de Stat, gestionat de DADPP Petroșani, are în administrare doar 120 de locuințe sociale, restul fiind locuințe convenabile pentru care există alte criterii de repartizare.
„Consider că aceste familii sunt îndreptățite să primească un sprijin din partea statului și totodată o șansă de a-și întreține și crește copiii într-un mediu stabil și sănătos. Prin modificarea acestor criterii aceste familii au posibilitatea de a accede la o locuință convenabilă cu chirie pe care ulterior să o poată cumpăra în rate”, spune consilierul, a cărui propunere este agreată de DADPP Petroșani.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii