COMUNICAT OFICIAL din partea Spitalului Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara referitor...

COMUNICAT OFICIAL din partea Spitalului Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara referitor la Publicaţia online Hunedoara Liberă

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

În ultimele luni, Spitalul Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” este ținta unor atacuri denigratoare prin care se încearcă afectarea imaginii unității noastre și dezinformarea populaţiei, totul culminând cu articolul apărut la primele ore ale dimineţii pe site-ul publicaţiei Hunedoara Liberă, respectiv „Cutremur Ia Hunedoara! Corpul de control face verificări la spital”.

Asigurăm populaţia Municipiului Hunedoara că atât echipa de management a spitalului, cât și personalul medico-sanitar își dedică întreaga disponibilitate pentru acordarea unor servicii medicale de înaltă performanță și competență, atât locuitorilor municipiului, cât și comunelor arondate, și nu acceptăm ca persoane rău intenționate să minimalizeze eforturile și munca asiduă pe care o desfășurăm în această unitate sanitară.

Precizam că Spitalul Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” se află în negocieri cu CNAS și CJAS Hunedoara privind contractarea serviciilor medicale realizate la nivelul spitalului, ceea ce a dus la iniţierea mai multor acţiuni de control din partea celor două instituții, în unitatea noastră.

Manager,

Ec. Ştefan Nicuşor Eduard

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii