Comunicat de presă / Întâlniri cu asociaţiile de proprietari din Vulcan şi...

Comunicat de presă / Întâlniri cu asociaţiile de proprietari din Vulcan şi Petroşani ale reprezentanţilor Apa Serv

Timp de citire: un minut
În cursul zilei de miercuri, 6 iulie 2006, la Vulcan şi la Petroşani au avut loc întâlniri între reprezentanţii Apa Serv Valea Jiului, cei ai asociaţiilor de proprietari din cele două municipii din Valea Jiului şi ai administraţiilor locale de la Vulcan şi Petroşani. 
Din partea Apa Serv au participat directorul general Costel Avram, şeful departamentului producţie, Cristian Ionică, şeful departamentului exploatare, Florin Donisă, dar şi alţi specialişti de la serviciul comercial, control şi recuperare creanţe.
Din partea asociaţiilor de proprietari, la această întâlnire au fost prezenţi preşedinţii şi administratorii acestora, în timp ce, din partea autorităţilor publice locale au participat, la Petroşani, primarul Tiberiu Iacob–Ridzi şi viceprimarul Florin Nicolae, iar la Vulcan, reprezentantul biroului care coordonează şi îndrumă activitatea asociaţilor.
Scopul acestor întâlniri a fost generat de găsirea unor soluţii comune cu privire la recuperarea debitelor asociaţiilor de proprietari şi greutăţile cu care se confruntă  în fiecare lună în această direcţie, pentru a se evita debranşarea acestora de la reţeaua publică de apă potabilă.
Asociaţiile împreună cu operatorul de apă vor face front comun pentru identificarea şi aplicarea tuturor măsurilor legale pentru a recupera debitele restante, punând la dispoziţia operatorului toate situaţiile pentru a fi puse in aplicare.
Prin reprezentaţii biroului de recuperare creanţe şi prin cei de la control, Apa Serv este deschisă la sesizările venite de la toate asociaţiile de proprietari, dorind să ajute, pe cât posibil, la rezolvarea acestora.
Birou presă  S.C. Apa Serv Valea Jiului S.A. Petroşani

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii