Comunicat de presă

Comunicat de presă

Timp de citire: un minut
Consilierii judeţeni ai Partidului Naţional Liberal – Hunedoara solicită conducerii Consiliului Judeţean Hunedoara să găsească urgent o soluţie pentru rezolvarea crizei gunoaielor. În momentul de faţă soluţia propusă de conducerea C.J. Hunedoara este ilegală şi nu face decât să transfere responsabilitatea Consiliului Judeţean spre unităţile administrativ teritoriale.
Reamintim că în momentul de faţă operatorii de salubritate nu mai au posibilitatea să depoziteze deşeurile colectate în condiţiile în care deponeul provizoriu din Deva şi-a atins capacitatea de 70.000 de tone acceptată prin autorizaţia de mediu.
În vederea suplimentării capacităţii de depozitare, cerem conducerii C.J. Hunedoara să îşi asume o soluţie legală şi morală aşa cum s-a întâmplat sub mandatele preşedinţilor liberali.
Îl rugam pe Preşedintele Consiliului Judetean să trateze serios problema deşeurilor, chiar dacă se află în campanie electorală. Riscăm ca judeţul HUNEDOARA să fie invadat de gunoaie în prag de sărbători din cauza incompetenţei şi neputinţei conducerii PSD a Consiliului Judeţean. Decizia domnului Nistor şi a PSD este decontată din propriul buzunar de toţi hunedorenii.
Purtător de cuvânt PNL Hunedoara
Oana FRÂNC

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii