Comunicat de presă

Comunicat de presă

Timp de citire: un minut

PNL Petrila informează opinia publică asupra faptului că, deşi societatea locală de gospodărie Edil Urban se află în stare de insolvenţă, administraţia locală şi un grup de consilieri locali încearcă să readucă în discuţie înfiinţarea unui post de conducere în cadrul acestei firme.
Grupul consilierilor PNL şi Organizaţia PNL Petrila rămân consecvenţi poziţiei adoptate pe acest subiect, considerând că în condiţiile economice în care se află societatea Edil Urban Petrila, nu se justifică înfiinţarea acestui nou post de conducere. Mai mult, având în vedere faptul că majorarea tarifelor la gunoi a fost argumentată cu lipsa resurselor financiare, în mod evident crearea unui nou post de conducere contravine principiilor pe care se bazează însăşi procedura de reorganizare judiciară a societăţii.
În acest context, PNL Petrila atrage atenţia autorităţilor locale că, indiferent de interesele politice care stau la baza propunerii de înfiinţare a unui nou post de director la Edil Urban, acest lucru contravine intereselor cetăţenilor din oraşul Petrila. În acest sens, grupul consilierilor PNL Petrila se va opune oricărei încercări de validare a unei alte organigrame a societăţii de gospodărie, în Consiliul local şi atrage atenţia că astfel de practici nu pot fi tolerate.
Biroul de presă PNL Petrila

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii