Colinde şi show organizată de Heian Deva / Şi karatiştii din Petroşani...

Colinde şi show organizată de Heian Deva / Şi karatiştii din Petroşani au încheiat anul cu o serbare

Timp de citire: un minut

Peste 120 de copii de la cluburile Heian Deva, Heian Simeria şi O Ka Do au făcut spectaculoase demonstraţii de măiestrie la karate în cadrul competiţiei „Cupa „Moş Crăciun”, organizată de clubul Heian Deva, la finalul săptămânii.

Fiind o competiţie de final de an, sportivii au fost colindaţi de copiii de la grădiniţa PP2 şi s-au întâlnit cu Moş Crăciun. „Fraţi, rude, prieteni şi vecini au fost spectatori la un frumos program demonstrativ de karate pe muzică realizat de sportivii din loturi naţionale sau de speranţe ale cluburilor prezente. La finalul activităţilor şi-a făcut apariţia şi Moş Crăciun Karatist care a răsplătit eforturile tuturor copiilor cu cadouri minuţios pregătite împreună cu ajutoarele lui”, a declarat  Marius Biji, preşedintele CS Heian Deva, principalul organizator al competiţiei. Oficialul clubului a dorit să mulţumească părinţilor şi colaboratorilor pentru interesul şi promovarea acestui sport ca formă de educaţie. „Heian Deva mulţumeşte tuturor pentru promovarea sportului hunedorean şi a karate-ului ca formă de educaţie. CS Heian Deva vă doreşte cu drag un an 2016 plin de realizări, inspiraţie şi multă bucurie în suflet”, a precizat Marius Biji.

Karatiştii de la CSM Jiul Petroşani, pregătiţi de Radu Polifronie şi Alina Tinca, au încheiat anul cu o serbare, în care cei mici au făcut o demonstraţie de karate pe cinste.

„Cu această ocazie dorim să-i felicităm pe toţi sportivii pentru rezultate şi pentru efortul depus, cu speranţa ca anul viitor să fie un an şi mai prosper. De asemenea, mulţumim părinţilor şi tuturor celor care au fost alături de club şi de copii”, a fost mesajul lui Radu Polifronie.

Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii