Colegiul Naţional Sportiv „Cetate” din Deva a rămas fără pălmași, dar nici...

Colegiul Naţional Sportiv „Cetate” din Deva a rămas fără pălmași, dar nici la capitolul ”meseriași” nu stă foarte bine

Timp de citire: un minut

 

Colegiul Naţional Sportiv „Cetate”  a rămas fără muncitori. Are antrenori, sportivi de excepție, profesori,  dar treaba nu poate merge șnur fără activitatea zilnică a muncitorilor necalificați, care repară, curăță, reabilitează, mai ales pe perioada verii, când este timpul reamenajărilor în instituțiile școlare.  Este nevoie de 7 oameni care să acopere necesitățile colegiului și să facă munca de jos, fără de care nu merge bine cea de sus. A scos la concurs un post de muncitor necalificat, 3 posturi îngrijitor (din care 1 post îngrijitor cantină), un şofer, un electrician și jumătate de post de  secretar şcoală.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

Pentru posturile de muncitor necalificat și îngrijitor vondiţiile specifice de participare la concurs sunt nivelul studiilor, ginmaziale/liceale;  vechime în specialitate studiilor necesare ocupării postului . Pentru postul de şofer, condiţii specifice de participare la concurs sunt: nivelul minim al studiilor – absolvent al şcolii profesionale auto sau certificat de calificare în domeniul auto; certificat de pregătire profesională a conducătorului auto (CE şi DE); posesor permis de conducere categoriile: BE, CE, DE; vechime în specialitate necesară ocupării postului, 5 ani. Pentru postul de electrician se pretinde un nivel minim al studiilor, absolvent al şcolii profesionale de specialitate sau certificat de calificare în domeniu; vechime în specialitate necesară ocupării postului 5 ani. Pentru postul de secretar şcoală, condiţii specifice de participare la concurs sunt: nivelul minim al studiilor, absolvirea unei instituţii de învăţământ superior; vechime în specialitate studiilor necesare ocupării postului 1 an.

Dosarele pentru concurs se depun până la data de  22 iunie. Probele practice se vor da în data de 29 iunie la sediul C.N.S. „Cetate“ Deva. Interviurile vor avea loc în data de 4 iulie. Practic, într-o lună, dacă are baftă, colegiul își asigură personalul pentru anul școlar viitor.

Relații supimentare la Colegiul Naţional Sportiv „Cetate” din Deva, str. Axente Sever nr. 3, judeţul Hunedoara, telefon 0254/217.015.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii