CNADNR face precizări în ceea ce privește Lotul 2 al autostrăzii Lugoj...

CNADNR face precizări în ceea ce privește Lotul 2 al autostrăzii Lugoj – Deva

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Compania Naţională de Autostrăzi din România face câteva precizări în ceea ce privește informațiile apărute în spațiul public conform cărora ar exista „posibilitatea demolării unei secţiuni din Lotul 2 al autostrăzii Lugoj – Deva”.

Lotul 2 al autostrăzii Lugoj-Deva este un lot în construcţie. În perioada 2–5 noiembrie Direcţia Calitate din cadrul CNADNR SA şi laboratoarele din cadrul DRDP Timişoara şi DRDP Cluj au fost pe teren pentru a verifica lucrările executate până în prezent, aflate în diferite stadii de execuţie. Laboratoarele au recoltat probe din tronsonul de autostradă executat, mai precis materiale puse în operă. Au recoltat probe şi din stocurile de materiale, fiind verificată şi calitatea mixturilor asfaltice utilizate.

Până la această dată, lucrările sunt realizate în conformitate cu proiectul de execuţie şi Caietul de sarcini. Însă, există un număr de 4 note de neconformitate semnalate de către Consultantul care asigură respectarea proiectului de execuţie pe acest contract. În funcţie de rezultatele primite de la laboratoare, cele 4 neconformităţi vor fi stinse sau nu.

Determinările specifice de laborator efectuate de către DRDP Timişoara, respectiv DRDP Cluj vor fi analizate, după care vor fi comunicate Companiei. CNADNR SA va monitoriza şi verifica în paralel calitatea lucrărilor executate pe şantierele de autostrăzi şi drumuri naţionale aflate în prezent în execuţie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii