„Ciuperca lui Ile”, / Nu oferă doar consultaţii oftalmologice

„Ciuperca lui Ile”, / Nu oferă doar consultaţii oftalmologice

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Construcţia aceea din lemn, aflată la intersecţia străzii Preparaţiei cu Bulevardul Mihai Viteazul din Vulcan, în care, periodic, se acordă gratuit consultaţii oftalmologice, are de câteva zile o nouă folosinţă.
Cineva îmi spunea
deunăzi că primarul ar intenţiona să deschidă aici un nou club al pensionarilor. Un altul, mai bine zis, pe lângă cel deja existent. Într-adevăr, ieri am zărit câteva grupuri de bărbaţi vârstnici discutând în preajmă, iar curiozitatea m-a făcut să intru. Mai ales că uşa era deschisă.
Nu am dat peste
fani ai jocului de remmy, ai celui de şah sau peste careva care să învârtă zarurile. Am dat, în schimb, peste consilierul local PSD Simion Spiridon. Domnia sa discuta cu câţiva bărbaţi. Mai bine zis, după ce am luat aminte la ce spunea, îi lămurea referitor la chestiuni care privesc pensiile şi recalcularea acestora în funcţie de grupele de muncă.
O treabă bună,
i-am spus eu domnului consilier, iar domnia sa, fireşte, s-a simţit super măgulit pentru această apreciere. Aşa că mi-a dat imediat amănuntele pe care i le-am cerut. Persoanele care au neclarităţi în privinţa pensiei, a calcului ei şi altele care ţin de asta pot veni la „Ciuperca lui Ile” zilnic, între orele 10:00-12:00. Dacă nu-i dumnealui, consilierul local, e aici doamna Ibi Barbu, care, la fel, le vede hârtiile şi îi  poate lămuri. Aşadar, mă repet, în privinţa asta s-a făcut cu „Ciuperca” o treabă bună la Vulcan.
Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii