Cinci incendii în primele zile ale anului, la Vulcan, Petroșani, Deva și...

Cinci incendii în primele zile ale anului, la Vulcan, Petroșani, Deva și Hunedoara

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Echipajele de pompieri, descarcerare şi prim-ajutor ale detaşamentelor din judeţul Hunedoara şi subunităţile aflate în subordine au intervenit în intervalul 1–3 ianuarie la 5 incendii şi 5 transporturi de la domiciliu la ambulanţă ale unor pacienţi din Deva, Hunedoara şi Petroşani.

Detaşamentul de Pompieri Petroşani a intervenit la Vulcan, pe strada N. Bălcescu, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă particulară. Au ars aproximativ 10 mp de material lemnos din acoperişul casei, mase plastice depozitate la parterul casei, prispa casei construită din lemn şi 4 uşi. Cele două echipaje de pompieri au stins rapid incendiul concluzionând că arderea a fost generată de focul deschis în spaţii închise.

Tot pompierii petroşeneni au acţionat pe Aleea Liliacului pentru stingerea unui incendiu izbucnit la hornul unei case particulare. Echipajul de pompieri, ajuns în cel mai scurt timp la faţa locului, a lichidat incendiul ce se manifesta la funinginea din interiorul hornului, prevenind propagarea acestuia la întreaga casă.

Detaşamentele de Pompieri Deva şi Hunedoara au intervenit pentru stingerea unor incendii produse la containere de deşeuri situate pe strada Mureşului şi Bulevardul Decebal.

În intervalul 1–3 ianuarie, echipajele SMURD au asistat medical 87 de persoane.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii