Cicloturismul, mobilitatea urbană, infrastructura mobilă – teme de discutat la Deva

Cicloturismul, mobilitatea urbană, infrastructura mobilă – teme de discutat la Deva

Timp de citire: un minut

Luni, 31.08.2015, în Sala de conferințe a Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara,  Primăria Deva în parteneriat cu TAM  – Transportation Alternatives for Marin, Eurosport DHS, ALTA Planning+Design și IPV DELFT vă invită la conferința internațională pentru mobilitate durabilă.

Managerii de proiect vor vorbi despre conceptele de dezvoltare urbană: oraș inteligent, regenerare urbană, sisteme inteligente de transport, mobilitate durabilă. O temă care provoacă administrația deveană la unele angajamente pentru viitor. Pe termen lung sănătatea mediului înconjurător al orașului, dar și esteticul său sunt strâns legate de modul în care edilii înțeleg să promoveze ideea de mobilitate urbană și să o susțină prin proiecte infrastructurale

TAM va discuta cu responsabilii din primărie și soluțiile pentru realizarea unui plan de mobilitate realist și complet, dar și despre infrastructura pentru o mobilitate sigură și eficientă. Sursele de finanțare ale acestor proiecte, despre dezvoltarea cicloturismului, iată teme importante la care este invitat să ia parte orice cetățean.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii