Chiar de Ziua Copilului / Guvernul PSD-PNL-UDMR îi ține pe elevi în casă

Chiar de Ziua Copilului / Guvernul PSD-PNL-UDMR îi ține pe elevi în casă

Timp de citire: 2 minute

Din cauza Guvernului PSD-PNL-UDMR care tratează cu dispreț revendicările pe deplin justificate ale personalului didactic, mai multe activități legate de școli și licee din preajma Zilei Internaționale ale Copiilor – 1 iunie , inclusiv din această zi, au fost amânate sau anulate. Un guvern cinic, fără inimă.

Competiții sportive și concursuri anulate la Uricani. În schimb, două evenimente majore dedicate „Zilei Copiilor”, vor atrage cu siguranță ca și magnetul, copiii și tinerii din oraș!

La dorința expresă a primarului Uricaniului, care ne-a rugat să dăm și la ziar schimbările care au loc în Programul dedicat Zilei Copiilor de către administrația publică din localitate, facem acum cuvenitele informații.

În primul rând, le spunem celor din Uricani că au fost anulate concursurile sportive ce erau programate în această săptămână, vorbind aici de concursul de role, de concursul de cros și așa mai departe. Tot anulate au fost și concursurile de desen pe asfalt. Toate aceste concursuri trebuiau să se desfășoare sub directa coordonare a cadrelor didactice, aflate în grevă, acest fapt nu s-a mai putut întâmpla.

Pentru miercuri 31 mai, vestea bună pe care ne-a dat-o primarul Dănuț Buhăescu a fost aceea că începând cu ora 11,00, în fața Casei de Cultură din Uricani copiii vor putea cânta, dansa, poza și să se bucure alături de personajele cunoscute din povești, filme și desene animate. Tot miercuri, o oră mai târziu, la 12,00, pe scena sălii mari a casei de cultură, toată puștimea și toți elevii de la școli vor putea vedea spectacolul „Mickey Mouse”, pus în scenă de actorii de la Teatrul I.D. Sîrbu.

Mai mult, tot în cinstea Zilei Copiilor, pe data de 3 iunie, începând cu ora 19,00, în aceiași sală a casei de cultură va avea loc tradiționala gală de „kickboxer”, intitulată sugestiv: „Cupa Copilului”. Deci, un concurs pentru copii și tineri, unde sunt implicați și sportivi talentați din Uricani și din Valea Jiului. Intrările la ambele evenimente menționate vor fi gratuite.

Parada Absolvenților amânată la Petroșani pentru data de 6 iunie

Pe data de 30 mai trebuia la Petroșani, în organizarea primăriei și consiliului local, să aibă loc tradiționala „Paradă a Absolvenților” din cadrul liceelor din localitate, plecarea spre centrul civic și spre amfiteatrul în aer liber de-acolo urmând să se facă din fața primăriei. Din cauza grevei profesorilor, primarul Tiberiu Iacob-Ridzi și cei din Executiv au luat decizia ca acest eveniment să se amâne până pe data de 6 iunie. O dată care să vedem dacă va fi respectată, în condițiile în care greva nu dă semne de stingere, guvernul tratând cu dispreț revendicările sindicaliștilor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii