CEVJ își caută director general

CEVJ își caută director general

Timp de citire: 2 minute

De la înființare, CEVJ este condus de un director general interimar, cu mandatul deja prelungit o dată. Acum, cea mai înaltă funcție de conducere din CEVJ a fost scoasă oficial la concurs. Cei care râvnesc la postul ocupat acum de Durbacă trebuie să aibă studii superioare și experiență în sectorul energetic.

De 7 luni, mai exact din 6 noiembrie 2023, Complexul Energetic Valea Jiului este condus de un director general interimar, numit de reprezentanții ministerului și C.A-ul societății. Acum, după ce s-a finalizat desemnarea membrilor Consiliului de Administrație al CEVJ, postul de director general a putut fi scos la concurs. Luni, pe site-ul societății energetice a fost publicat anunțul de angajare, dar și formulare pe care aspiranții la acest post trebuie să le completeze.

Procesul de recrutare se va desfășura în două etape. În primă fază, evaluarea prealabilă dosarelor de candidatură care alcătuiesc lista lungă, și în cele din urmă evaluarea finală a candidaţilor selectaţi în lista scurtă, când va avea loc și  interviul.

Condiţiile generale minime obligatorii ale procesului de selecţie pentru functia de Director General sunt multe și pe măsura responsabilității și a remunerației. Aspiranții trebuie să aibă studii superioare de lungă durată  la o instituție de învățământ superior acreditată, absolvite cu diplomă de licență. Experiență profesională relevantă de minim 5 ani în funcţii de conducere în posturi de conducere / management în cadrul unor societati comerciale, publice sau private sau regii autonome / autorităţi sau institutii publice. Cel puțin 10 ani de experiență profesională  în sectorul energetic. Să cunoască limba română (scris și vorbit), să fie cetățeni români, să se afle în capacitate deplină de exercițiu și să nu aibă cazierul fiscal ori judiciar pătat. Candidații trebuie să nu fi avut în ultimii 5 ani probleme pe motive disciplinare la locurile de muncă anterioare. O altă condiție impusă este ca doritorii să nu fie incompatibili cu ocuparea postului respectiv, potrivit legii, și să nu fi fost fost condamnaţi pentru gestiune frauduloasă, abuz de încredere, fals, uz de fals, înșelăciune, delapidare, mărturie mincinoasă, dare sau luare de mită.

        Candidații dornici să devină directori generali și să-i ia locului lui Durbacă pot depune dosarele până la data de 20 iunie, ora 15:00, la registratura societății.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii