Cel de-al doilea mini-turneu de fotbal, / Liga 4 – gata de...

Cel de-al doilea mini-turneu de fotbal, / Liga 4 – gata de start

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Președinții echipelor din Liga 4 s-au întâlnit cu președintele AJF Hunedoara, Cristian Petrean, în vederea începerii celui de-al doilea mini-turneu la fotbal.

 

Cristian Petrean ne-a oferit toate detaliile, pentru că suporterii din fotbalul mic să fie cât mai informați: „S-au analizat primele 5 etape și m discutat lucruri care să ne ajute să ne îmbunătățim organizarea pentru următoarele patru etape. Așa cum ne-am așteptat, toți reprezentanții celor 10 cluburi prezente au fost de acord să continuăm. Ba mai mult, din informațiile deținute în acest moment, nu au fost probleme de sănătate grave care să ne determine să luăm decizia de a nu mai juca cele 4 etape. În concluzie, dacă evoluția pandemiei nu va impune noi restricții, în data de 12 noiembrie vom juca etapa 6. În același timp, cu ocazia acestei întâlniri am prezentat noile proiecte care vizează Liga 4, respectiv Certificarea cluburilor de Liga 4 și Programul educațional.

La întâlnire au mai participat din partea asociației județene, Sorin Ciotlăuș, cei doi vicepreședinți, Adrian Liga și Cristian Cristian, Amalia Catană – manager evaluare și certificare, și Edy Kovacs – reprezentantul futsal în Comitetul Executiv.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii