Cei mai buni sportivi ai județului au fost premiați

Cei mai buni sportivi ai județului au fost premiați

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Într-un un cadru restrâns a avut loc premierea celor mai buni sportivi ai anului2019, eveniment organizat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Hunedoara. (DJSTH)

 

Directorul DJSTH Lorincz Szell a explicat motivul pentru care gala celor mai buni sportivi a fost organizată atât de târziu: „La începutul anului nu am putut organiza gala din cauza bugetului pe care nu l-am primit la timp, apoi a venit peste noi această pandemie. Apoi, când a început școala în septembrie nu am vrut să organizăm gala pe timpul campaniei electorale. Am vrut ca această gală să fie pentru sportivi. Ei să fie scoși în față, pentru că e dreptul lor, și al antrenorilor, e doar meritul lor. Au avut rezultate deosebite anul trecut”.

Primii răsplătiți au fost cei la disciplinele olimpice, acolo unde atleta Florentina Iușco a fost desemnată cea mai bună sportivă. La probe neolimpice primul loc i-a revenit Mirunei Malauță de CSM Jiul Petroșani, secția de karate. Sportivii au respectat cu strictețe protocolul medical impus în vreme de pandemie.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii