CEH, / Înghesuit şi de datoriile la pensionari

CEH, / Înghesuit şi de datoriile la pensionari

Timp de citire: un minut
La sfârşitul săptămânii trecute, Complexul Energetic Hunedoara (CEH) a pierdut procesul cu Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Hunedoara. Aceasta înseamnă că este obligat să dea CJP Hunedoara 120.000 de lei, pentru fondul de accidente de muncă şi boli profesionale.
În fapt, magistraţii Tribunalului Hunedoara au acceptat, în parte, acţiunea formulată de Casa Judeţeană de Pensii Hunedoara (CJPH). Instanţa a obligat CEH să achite CJPH contravaloarea serviciilor de asistenţă medicală, respectiv cheltuieli de spitalizare pentru 60 de angajaţi ai CEH şi indemnizaţii de incapacitate temporară de muncă pentru alţi doi salariaţi ai companiei, aferente perioadei octombrie 2013 – decembrie 2014.
În decizia instanţei se arată: „Admite în parte acţiunea de asigurări sociale formulată şi precizată de reclamanta Casa Judeţeană de Pensii Hunedoara, împotriva pârâtei SC Complexul Energetic Hunedoara şi, în consecinţă, obligă pe pârâtă să plătească reclamantei, în contul fondului de asigurare pentru accidente de muncă şi boli profesiona­le, suma de 121.189,19 lei, reprezentând contravaloarea serviciilor de asistenţă medicală (cheltuieli de spitalizare) şi indemnizaţii pentru incapacitate de muncă, aferente perioadei octombrie 2013-decembrie 2014. Respinge în rest acţiunea”.
Decizia poate fi atacată cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii