Ce mai face fostul campion Sebeşi

Ce mai face fostul campion Sebeşi

Timp de citire: 2 minute
Fostul campion european Robert Sebeşi, care a reprezentat de-a lungul timpului clubul de karate Masibo Petroşani, are planuri mari în ceea ce priveşte viitorul său.
„M-am lăsat de sportul de performanţă şi am intrat în Organizaţia studenţilor de la Universitatea de Vest Timişoara. Mai exact, aici sunt coordonatorul departamentul de Relaţii Publice. Conjunctura m-a făcut să renunţ la sportul de performanţă, dar eu cred că voi avea multe de spus în noul meu domeniu”, a declarat Robert Sebeşi, fost component de lot naţional.
West Summer University (WSU) are drept scop oferirea oportunităţii absolvenţilor de clasa a XI-a de a-şi contura o proprie viziune responsabilă cu privire la alegerea facultăţii şi domeniului în care se vor specializa pe viitor, prin asigurarea unei experienţe cât mai aproape de realitate a vieţii unui student. Pe lângă această parte de educaţie formală, WSU vine în întâmpinarea elevilor cu o serie de activităţi sociale, culturale, sesiuni de informare, traininguri, ateliere de creaţie, competiţii, turul oraşului, pentru a le oferi elevilor o perspectivă mult mai amplă asupra a ceea ce înseamnă studenţia. „Prin acest proiect se urmăreşte informarea, precum şi parcurgerea de către elevi a unor serii de activităţi de predare, învăţare şi testare specifice anului I de studiu. Ne dorim ca viitorii noştri colegi să aibă o viziune cât mai amplă asupra a tot ceea ce înseamnă studenţia atât din perspectivă educaţională, cât şi din perspectivă socială şi culturală. Proiectul deschide calea asupra viitorului tău în ceea ce priveşte mediul academic. Însă, mai presus de toate, West Summer University este acel proiect care te formează, în care creşti, te maturizezi, descoperi şi experimentezi. Ce poate fi mai interesant decât şansa de a-ţi experimenta viitorul?” a declarat Flavia Sereş, coordonator West Summer University 2016.
Proiectul are loc în intervalul 27 iulie – 10 august 2016. Acesta urmăreşte să ofere celor peste 200 de participanţi din ţară şi din Republica Moldova două săptămâni de studenţie la una dintre cele 11 facultăţi din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara.
WSU a fost desemnat „Proiectul de voluntariat al anului 2014” în domeniul educaţiei, în cadrul Galei Naţionale a Voluntarilor, iar în anul 2015, a fost unul dintre proiectele finaliste din cadrul aceluiaşi eveniment.
Prins cu multe treburi la Timişoara, Robert Sebeşi spune că îi lipseşte sportul de performanţă şi îi lipsesc colegii de club de la Petroşani. „Fiind implicat în acest proiect încerc să uit pentru o perioadă de marea mea dragoste sportul, dar asta nu înseamnă că nu mai practic când am timp”, a mai declarat Robert Sebeşi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii