Ce bani au mai luat jucătorii în 2015?! Devenii cele mai...

Ce bani au mai luat jucătorii în 2015?! Devenii cele mai mari salarii, jiuliştii în coada clasamentului

Timp de citire: un minut

S-a tot vorbit despre câştigurile fotbaliştilor în ligile judeţene, cu precădere în liga a IV-a, acolo unde fotbalul se joacă mai mut din pasiune, iar abia apoi se vorbeşte şi despre performanţă.

Nu este un secret pentru nimeni că la unele echipe sunt câştiguri destul de substanţiale pentru acest nivel, iar la altele câştigul lipseşte cu desăvârşire. Astfel, din sursele noastre se pare că cei mai bine plătiţi au fost jucătorii campioanei judeţene, Cetate Deva. Un salariu ajunge şi la 1.200 de lei, iar cei mai prost plătiţi, sau mai bine spus deloc, au fost jucătorii Jiului care au jucat pe o savarină sau pe suma de  50 de lei şi aceşti bani veniţi din buzunarul antrenorilor. Însă, spre cinstea ei, Primăria Petroşani s-a implicat şi a salvat Jiul de la dispariţie.

O situaţie certă au avut echipele CS Vulcan şi Minerul Uricani. Şi asta în ciuda faptului că Minerul Uricani a avut un sezon slab. Totuşi, jucătorii au încasat salarii de până la 500 de lei, ceea ce dovedeşte că la echipa uricăneană este o stabilitate financiară. Lipsesc rezultatele, dar preşedintele Vasile Scurtu ne-a asigurat că în noul sezon Minerul va avea o cu totul altă faţă şi nu se va mai repeta ruşinea din campionatul trecut.

Jucătorii de la Hercules Lupeni au mers şi în sezonul, recent încheiat, pe acelaşi principiu, câştigi – iei bani, pierzi – nu iei nimic. Tot 120 de lei a rămas prima pentru o victorie, astfel că dacă elevii lui Dan Voicu au câştigat patru meciuri pe lună au ajuns la suma de 480 de lei. Dar prima de obiectiv a fost cireaşa de pe tot pentru gruparea lupeneană, fiecare jucător a încasat suma de 900 de lei pentru locul secund ocupat în clasament. Peste 1.200 de lei ar fi fost prima dacă s-ar fi situat pe primul loc. Dar echipa din Lupeni promite să lupte pentru prima poziţie în viitorul campionat.

Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii