Casa pensionarilor, un proiect pentru vârstnicii hunedoreni

Casa pensionarilor, un proiect pentru vârstnicii hunedoreni

Timp de citire: un minut

Persoanele vârstnice din municipiul Hunedoara vor avea în curând un spaţiu special amenajat pentru a petrece timpul liber. Casa pensionarilor este un proiect care le va crea hunedorenilor un loc unde vor avea posibilitatea să desfăşoare activităţi recreative.

hd pensionari„Casa pensionarilor are un rol multiplu. Va fi şi un club pentru cei care vor dori să practice diferite jocuri, şah, rummy, sau alte activităţi de acest gen”, a declarat Viorel Arion, primarul municipiului Hunedoara.

Mai mult, aici va fi şi un cabinet medical, la care şi-au anunţat dorinţa de a lucra  mai multe cadre medicale din municipiul de pe Cerna.
„Vom avea şi  cabinete medicale, avem deja medici care şi-au anunţat intenţia de a lucra ca şi voluntari în această casă a pensionarilor”, a mai precizat Viorel Arion, primarul municipiului Hunedoara.

Nu în ultimul rând, tot aici va fi amenajată şi o sală în care se vor putea proiecta filme, spaţii de agrement, practic un loc în care persoanele vârstnice să poată să-şi desfăşoare în voie o mulţime de activităţi.

Andreea PATRICHE

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii