Carmen Hărău: “Alegerile anticipate, cea mai bună soluţie pentru a ieşi din...

Carmen Hărău: “Alegerile anticipate, cea mai bună soluţie pentru a ieşi din criza actuală!”

Timp de citire: un minut

Chiar dacă soluţia pe care o susţine ar însemna ca, la fel ca toţi actualii parlamentari, să îşi piardă mandatul, deputatul Carmen Hărău are o poziţie categorică: “varianta optimă de ieşire din actuala criză este cea a alegerilor anticipate”.

Deputatul hunedorean consideră că mişcările ample de protest din ultimele zile sunt dovada clară că românii şi-au pierdut definitiv încrederea în actuala clasă politică, fie că vorbim de ocupanţii posturilor cheie din rândul administraţiei centrale ori de parlamentari.

„Consider că, pentru a pune bazele noii societăţi, pentru un nou început, adică pentru a face exact ceea ce cer aceşti tineri în stradă, avem nevoie ca fiecare colegiu de deputat şi senator din ţară să fie confirmat de votul popular. Oamenii sunt cei care, în fiecare colţişor al ţării, trebuie să decidă cine trebuie să îi reprezinte. Este clar că, la ora actuală, cetăţenii acestei ţări nu se mai simt reprezentaţi. Şi mai consider că, pentru a nu adânci criza, alegerile anticipate trebuie declanşate cât mai urgent posibil. Mai apoi, cu un nou Parlament, la cârma ţării poate ajunge un guvern legitim, în concordanţă cu voinţa majorităţii cetăţenilor”, a spus Carmen Hărău, deputat de Hunedoara.

Într-o postare publicată miercuri, 4 noiembrie, pe o reţea de socializare, Carmen Hărău spunea: “Sunt mândră de colegii mei! Sunt mândră de PNL, pentru că majoritatea covârşitoare a parlamentarilor optează pentru ALEGERI ANTICIPATE! Demisia lui Ponta nu ajunge! Liderii PNL au comunicat public decizia. Nu cred că PSD-UNPR-ALDE vor avea îndrăzneala să se opună. Soluţia legală prin care se poate realiza acest lucru este doar o chestiune formală!”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii