Cantonament de vis al handbalistelor vulcănene la Sâmbăta de Sus

Cantonament de vis al handbalistelor vulcănene la Sâmbăta de Sus

Timp de citire: un minut
Cele patru zile din august pe care handbalistele vulcănene le-au petrecut la Sâmbăta de Sus (județul Brașov) le-au umplut, cu adevărat, cu energie pe junioarele V de la CS Vulcan.
A fost un cantonament de neuitat,sambata1
apreciază Alexandru Trestian, președintele secției de handbal. Neuitând, desigur, să reamintească faptul că asta nu s-ar fi întâmplat dacă nu ar fi existat sprijinul generos al lui Constantin Trufaș, mai marele peste un ONG din Vulcan. Cel care a intermediat cazarea și masa fetelor la hotelul de patru stele situat în imediata vecinătate a mănăstirii din această stațiune.
Deplasarea a fost asigurată
de Primăria municipiului Vulcan, iar, odată ajunse la destinație, fetele și însoțitorii lor au rămas super încântați de condițiile pe care le oferă Academia Mănăstirii Sâmbăta de Sus, cum este denumirea hotelului la care au fost cazați cu toții. Desigur, pe lângă plimbări și sambata4excursii în împrejurimi fetele au făcut și pregătire fizică. De asta s-a ocupat antrenorul Toti Baczai, ajutat de domnișoara Raluca Pantilimon, ea însăși fostă handbalistă. Pregătirea fizică a fost urmată, zilnic, de două antrenamente cu mingea. Fetele – și aici le voi enumera pe toate, Karina Podaru, Iasmina Pricopie, Raluca Ceică, Bianca Săcărea, Mădălina Scheianu, Anamaria Bulmez și gemenele Denisa și Eliza Chiș – au respectat întocmai programul stabilit de prof. Elvis Stan. În timpul liber, au vizitat Mănăstirea Brâncoveanu, au mers la Izvorul părintelui Arsenie Boca, au dat o raită prin parcul de distracții, dar au învățat și cum să deosebească tarhonul de celelalte ierburi utilizate în bucătărie.

Junioarele din loturile
IV și V care nu au fost la Sâmbăta de Sus au fost prezente, în același interval de timp, în tabăra de pregătire organizată la Costinești. Aici antrenamentele au fost coordonate chiar de către prof. Elvis Stan.
Gheorghe OLTEANU

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii