Campionatul Național de Rugby 7 / A fost reprogramat

Campionatul Național de Rugby 7 / A fost reprogramat

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Echipa de rugby Știința Petroșani va relua sezonul în luna septembrie în Campionatul de Rugby în 7.

Sezonul 2019-2020 pentru juniori a fost încheiat prin decizia Biroului Federal al FRR în urma consultărilor cu reprezentanții cluburilor când au fost stabilite si aprobate datele de reluare a competițiilor pentru interne la seniori, SuperLiga CEC Bank, DNS și Cupa României.

În cadrul ședinței Biroului Federal al Federației Române de Rugby, s-au luat câteva decizii asupra activității competiționale la nivel de juniori, la toate categoriile de vârstă, de la U15 la U19, rugby XV și 7’s pentru sezonul 2019-2020. Competițiile sportive au fost suspendate din luna martie, odată cu declararea stării de urgență ca urmare a pandemiei de coronavirus.

Astfel, s-a decis încheierea ediției 2019-2020 a competițiilor de juniori, la toate categoriile de vârstă, DNJ U15, DNJ U16, DNJ U17, DNJ U18, DNJ U19, DNJ U19 Rugby 7, fără alcătuirea unui clasament final. Toate echipele înscrise în aceste competiții vor primi diplome de participare. Decizia aceasta a fost luată în urma consultărilor cu reprezentanții echipelor participante în competiții.

În privința noului sezon competițional, 2020-2021, pentru toate categoriile de juniori, acesta va începe în luna septembrie 2020. Partidele se vor disputa însă în măsura în care autoritățile competente vor decide asupra posibilității și modalităților de reluare a activităților sportive.

Pentru a asigura continuitatea în activitatea sportivă, în ceea ce privește toate categoriile de juniori, și toate formele de joc, s-a luat decizia organizării unor competiții, care să se desfășoare sub formă de turnee. Acestea vor purta denumirea Cupa României 2020 sau festivaluri denumite în funcție de preferințele cluburilor organizatoare.

Programul acestor competiții este următorul:

– 30 iulie 2020-10 august 2020-se vor face înscrierile la Departamentul Competiții al FRR, iar cluburile care vor să organizeze evenimentele vor trimite o scrisoare de intenție in acest sens;

– 20 august 2020-01 septembrie 2020- vor avea loc competițiile propriu-zise.

Federația Română de Rugby va asigura cadrul organizatoric prin echipa de dezvoltare si coordonarea Departamentului Competiții.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii