Campioana judeţului la fotbal îşi păstrează lotul

Campioana judeţului la fotbal îşi păstrează lotul

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

Reunirea echipei CNS Cetate Deva a sunat mai repede, pentru a pregăti cât mai bine noul sezon al Ligii a III-a, eşalonul unde va juca gruparea deveană.

Pregătirea trupei alb-albastre se va efectua la Deva, bazându-se în special pe antrenamente tehnico-tactice şi partide amicale. Primele teste pentru CNS Cetate Deva se vor disputa săptămâna aceasta, în compania vecinilor de la FC Hunedoara, miercuri, în deplasare şi sâmbătă, pe teren propriu. În privinţa lotului de jucători, principalele noutăţi sunt trei juniori, Budriş, Grunţă (ambii LPS Banatul) şi I. Filipaş (Aurul Brad).

Decizia unui start devansat a fost luată de comun acord de oficiali, antrenori și jucători, pentru reorganizarea echipei în formula obligatorie cu trei juniori U19 între titulari, dar și datorită entuziasmului că gruparea va evolua într-un eșalon superior. La apelul antrenorului Marius Sîrbu au răspuns prezent la Stadionul „Cetate”, aproape toți componenții lotului cu care s-a reușit promovarea în urma barajului cu Gilortul Tg. Cărbunești. Câștigat cu 8-2 și 3-1. În plus, la echipă vor veni mai mulți juniori, pentru că în Liga a III-a este obligatorie folosirea a trei jucători sub 19 ani între titulari, și alți doi-trei jucători seniori. „Păstrăm în lot 99 la sută dintre jucătorii care au pus umărul la câștigarea campionatului în Liga a IV-a și a barajului de promovare. În plus, suntem obligați să aducem mai mulți juniori sub 19 ani, pentru că trei astfel de jucători trebuie să fie obligatoriu în echipa de start. Am discutat deja cu astfel de jucători și sperăm să reușim să-i legitimăm pe Erwin Budriș (LPS Banatul Timișoara), Ionuț Filipaș (Aurul Brad) și Mădălin Grunță (LPS Banatul Timișoara). Cei trei sunt jucători talentați, din județul nostru, pe care dorim să-i integrăm în echipă. În plus, vor veni în probe încă doi-trei jucători seniori, din județul Hunedoara, de la care așteptăm să aducă un plus de valoare și concurență în lot”, a afirmat Marius Sîrbu. Obligați de regulamentul competiției să schimbe substanțial structura echipei prin introducerea a trei juniori între titulari, cei de la CNS „Cetate” încearcă să dispute cât mai multe meciuri test. Astfel, gruparea din municipiul reședință de județ și-a fixat deja nouă meciuri de verificare și speră să dispute minimum 12 astfel de partide. „Pe parcursul perioadei de pregătire, vom pune accent pe meciurile amicale, pentru a reuși integrarea juniorilor în echipă. Trebuie să-i obișnuim cu sistemul nostru de joc, cu principiile echipei și să încercăm să realizăm omogenizarea relațiilor de joc. Nu neglijăm pregătirea fizică, însă nu vom efectua un cantonament special pentru a încărca bateriile. Avem deja stabilite nouă meciuri amicale și îmi doresc să mai disputăm încă trei-patru în plus, pentru că aceste jocuri pot închega o nouă echipă”, a spus antrenorul Marius Sîrbu. CNS „Cetate” a perfectat deja duble amicale cu FC Hunedoara (22 și 25 iulie) și Performanța Ighiu (8 și 15 august) și cel puțin câte un meci cu Textila Cisnădie, Vulturii Lugoj (21 august), Nova Becicherecu ic (1 august), metalurgistul Cugir, Aurul Certej, Aurul Brad și Retezatul Hațeg. Primul amical al verii va avea loc miercuri, 22 iulie, la Hunedoara, de la ora 11:00, cu conjudețeana FC Hunedoara.
Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii