Campioana cailor putere a trecut la arbitraj

Campioana cailor putere a trecut la arbitraj

Timp de citire: un minut

De-a lungul carierei sale, poliţista Marcela Brînduşa s-a dovedit un pilot talentat şi performant.

În nenumărate rânduri Marcela a fost lidera ierarhiei feminine la galele campionilor pe judeţ. Într-o lume a cailor putere în care legea o fac bărbaţii, Marcela Brînduşa a demonstrat nu de puţine ori că reprezentantele sexului frumos sunt capabile de performanţe în cursele auto. Marcela stăpâneşte volanul unei maşini de curse la fel de bine ca bărbaţii şi a adunat o colecţie impresionantă de trofee. „Mă simt puternică, pentru că sunt născută sub zodia Leului. Am convingerea că multe femei ar putea să concureze la competiţii automobilistice alături de bărbaţi. Cu ajutorul lor, am obţinut performanţe frumoase şi sper să reuşesc altele şi mai valoroase”, a spus Marcela.

„De peste 20 de ani, sunt pasionată de sporturile cu motor, dar numai din 2008 pilotez efectiv la curse auto. Am început la Raliul Frumuseţii. Cel care m-a învăţat arta pilotajului este Mihai Câmpeanu din Brad, un mare campion. Şi eu sunt născută la Brad, suntem prieteni din tinereţe, însă eu am plecat la Sibiu, unde am urmat Facultatea de Drept. Acolo, am lucrat în armată, până când m-am reîntors la Deva. Pentru un rezultat bun într-o cursă auto, e nevoie de curaj, pasiune, muncă la antrenamente şi evident, o maşină competitivă. Le mulţumesc celor de la ACR Hunedoara pentru sprijinul acordat la concursuri”, a mai spus Brânduşa. De curând pilotul de curse a devenit şi arbitru, având deja două competiţii la activ din această postură.  Etapa de VTM (viteză traseu montan) de la Hăşdat şi cea de la Straja – Lupeni.

„Este nou pentru mine să fiu arbitru sportiv în cadrul Automobil Club Român, Hunedoara, dar totodată o mare provocare. Chiar îmi place că am  ales şi acest drum dar asta nu înseamnă că am renunţat la curse. Voi pilota ori de câte ori va fi nevoie”, a încheiat Marcela Brânduşa. 

Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii