Bye, bye, Ştiinţa! / Plecări în masă ale rugbiştilor

Bye, bye, Ştiinţa! / Plecări în masă ale rugbiştilor

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

În tentativa ei de a se reaşeza la masa bogaţilor din Superligă, echipa de rugby Ştiinţa Petroşani şi-a pierdut cei mai buni jucători. Aceştia au făcut deja pasul spre prima divizie, la Poli Iaşi, unde antrenor secund este un alt petroşenean, Cosmin Raţiu.
Nici nu a trecut bine euforia primul titlu naţional în Divizia Naţională de Seniori, că mai mulţi jucători de bază ai Ştiinţei au plecat deja spre alte zări. Răpiţi de mirajul primei scene, Răzvan Barbu, Marian Nastasiei, Marcel Paraipan, Ciprian Chiriac, Florin Ţandea şi Bogdan Pârvu au bătut palma cu Poli Iaşi, echipă a cărui antrenor secund este Cosmin Raţiu.
Plecarea celor mai buni jucători este primul semn că Ştiinţa nu are de gând să joace în Superligă, acolo unde şi-a câştigat pe drept locul, motivele fiind unele mai complexe. Problemele financiare şi materiale sunt câteva din cele care i-au determinat pe oficialii echipei să bată pasul pe loc. Acum plecarea acestor jucători ridică un semn de întrebare dacă Ştiinţa va juca sau nu pe prima scenă. De altfel, până la 20 februarie, Ştiinţa va trebui să dea un răspuns concret la Federaţia Română de Rugby.
Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii