Buhăescu vrea iluminat pe model săsesc: Ieftin, eficient şi… senzaţional

Buhăescu vrea iluminat pe model săsesc: Ieftin, eficient şi… senzaţional

Timp de citire: un minut

Când vine vorba de ornamentele stradale de sărbători, este evident că Petroşaniul iese în faţă. Celelalte oraşe din Valea Jiului preferă să aloce mai puţini bani pentru această distracţie, improvizează, repară, fac tot ce se poate să o scoată cumva-cumva la capăt.

Când vine vorba de iluminat, primarul Dănuţ Buhăescu îl vrea, vorba aceea, pe dracu’ în patru. Nu vrea nici să cheltuiască mult, nici să tot repare la instalaţii şi să-ţi şi ia ochii, de parcă ar fi pui de sas. Însă, dacă până anul acesta i-a ieşit, promite să-i iasă şi anul acesta.
Săptămâna trecută a achiziţionat ornamente în valoare de 27.568 de lei, constând în ghirlande luminoase, şiruri de beculeţe, globuri şi steluţe luminoase. Acestea le vor completa pe cele de anul trecut. Primarul se implică personal în decorarea oraşului şi preferă să concentreze totul în câteva puncte de interes ale oraşului, cum ar fi parcurile, unde oamenii se pot opri, pot face fotografii. Astfel, sunt mai uşor de întreţinut şi de supravegheat. Bineînţeles, nu sunt uitate nici străzile. În fiecare an primarul uricănenilor se străduieşte ca la el în oraş să fie mai frumos decât la vecini, chiar dacă banii nu-s la fel de mulţi. Îi reuşeşte acest lucru de fiecare dată, şi totul cu strădania angajaţilor şi partenerilor cu care lucrează şi care îngheaţă zile la rând pe străzi, doar să iasă totul bine.
Sonia LIBERESCU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii