Brad. Un tânăr care fura la foc continuu a fost reținut

Brad. Un tânăr care fura la foc continuu a fost reținut

Timp de citire: un minut

Ieri, 2 septembrie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Brad au reţinut, pentru 24 de ore, un tânăr de 21 de ani, din Brad, suspectat de săvârşirea mai multor infracţiuni de furt din locuinţe şi societăţi comerciale. Tânărul nu a ratat nicio ocazie pentru a fura din diverse gospodării, societăți comerciale. Alegea lucruri ușor de transportat și de vândut la mâna a doua, iar unde nu putea lucra singur, își alegea mereu parteneri mai puțin experimentați decât el. Valoarea prejudiciul cauzat este de aproximativ 6 400 lei şi  a fost recuperat în proporţie de 75%. Iată CV-ul infractorului.

În nopţile 04/05.06.2015 şi 27/28.07.2015, tânărul a pătruns în 3 anexe gospodăreşti, din Brad, de unde a sustras mai multe electronice şi unelte de lucru.

De asemenea, tânărul de 21 de ani împreună cu un minor de 16 ani, tot din Brad,  au pătruns prin efracţie, în nopţile de 23/24.06.2015 şi 10/11.08.2015, în punctul de lucru al unei societăţi comerciale şi într-o magazie, de unde au sustras bijuterii, dulciuri, cafea şi biciclete.

Cei doi, împreună cu un alt tânăr de 18 ani, tot din municipiul Brad, prin forţarea uşii de acces şi prin scoaterea din funcţiune a sistemului de supraveghere, în noaptea de 25/26.08.2015 au pătruns în incinta unei alte societăţi comerciale, de unde au sustras electronice, bani şi produse alimentare.

Astăzi, tânărul de 21 de ani va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brad cu propunerea măsurilor preventive corespunzătoare, în funcţie de probatoriul administrat în cauză. Ceilalţi doi suspecţi vor fi cercetaţi în stare de libertate.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii