Blocul mistuit de flăcări în urma tragediei de la Uricani are, de...

Blocul mistuit de flăcări în urma tragediei de la Uricani are, de câteva zile, un acoperiş nou

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Urmează ca şi Guvernul României să-şi facă treaba. Păgubiţii aşteaptă hotărârea prin care să se aloce fonduri pentru reparaţiile interioare.

Dând dovadă de viteză de reacţie, Primăria oraşului Uricani, consiliul local şi primarul Dănuţ Buhăescu sau reuşit să îndrepte într-un timp relativ scurt o situaţie aparută în urma recentei tragedii, a copiilor arşi de vii. Locatarii blocului nr. 37 de pe strada Aleea Teilor au deasupra capului un acoperiş nou-nouţ, după ce vechiul acopriş arsese în totalitate în urma incendiului recent. După cum ZVJ a scris la momentul respectiv, Consiliul Local Uricani a aprobat la doar două zile după producerea tragediei un ajutor de urgenţă în valoare de 1,8 miliarde de lei vechi, bani necesari reparării acoperişului.

„Acoperişul de la blocul 37 de pe Aleea Teilor a fost finalizat, astfel că de-acum nu vor mai fi probleme atunci când plouă. Oamenii şi-au ales constructorul care să facă această lucrare, iar cu banii pe care administraţia locală i-a pus la dispoziţie au plătit lucrarea. Ne bucurăm că această lucrare s-a încheiat repede şi de-acum aşteptăm hotărârea de guvern, prin care vor fi alocaţi bani pentru interioare şi refacerea instalaţiilor de utilităţi cuprinse atunci de flăcări. Nu ştim când va fi emisă exact această hotărâre de guvern, dar ca şi locatarii din acel bloc sperăm ca acest lucru să se întâmple cât mai repede”, ne-a declarat, luni, primarul Dănuţ Buhăescu.

Corneliu BRAN  

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii