Bilanț de toamnă / Proiecte în Geoparcul Dinozaurilor

Bilanț de toamnă / Proiecte în Geoparcul Dinozaurilor

Timp de citire: un minut

Sub egida Universității din București, la începutul acestei săptămâni, în cadrul Geoparcului Dinozaurilor Țara Hațegului a avut loc un eveniment deosebit: voluntarii și ambasadorii pentru Geoparc au tras linie și au analizat activitatea acestei veri. De asemenea, o conferință specială s-a desfășurat la Facultatea de Geologie și Geofizică a Universității din București și a fost dedicată celor interesați de modul în care ia naștere un parc natural.

Voluntarii și ambasadorii pentru Geoparc au făcut bilanțul proiectelor derulate din primăvara acestui an și până în prezent, în cadrul evenimentului „Marea întâlnire de toamnă a voluntarilor”. Nu mai puțin de nouă proiecte cu impact în rândul comunității locale și al turiștilor s-au derulat în Geoparc cu sprijinul tinerilor, majoritatea elevi la Colegiul Național „I.C.Brătianu” din Hațeg și la alte școli din zonă, dar și al studenților la Universitatea din București sau la alte universități din țară.

„Festivalul Dinozaurilor” – ediția a II-a, „Ziua Vulcanilor”, „Ambasadorii Geoparcului”, „Educație în Geoparc cu Andi Andezit”, „Banca de EcoInvestiții în Educație”, „Monitorizare în turism”, „Redbull SoapBox”, „La pedale prin lumea dinozaurilor” și ghidajele în expozițiile Geoparcului sunt principalele proiecte, evenimente și activități care s-au bucurat de un real succes pe parcursul acestei veri în rândul voluntarilor, comunității locale și al turiștilor.

„Mă bucur că am avut din nou ocazia să le arătăm colegilor noștri, părinților, profesorilor și celor care ne-au susținut în proiectele noastre câte activități interesante desfășurăm noi, ca ambasadori și voluntari în cadrul Geoparcului. Vara aceasta a fost cu siguranță memorabilă, plină de proiecte și de evenimente”, a declarat Denisa Sbuchea, ambasador și voluntar pentru Geoparc, elevă a Colegiului Național „I.C. Brătianu” din Hațeg.

O nouă întâlnire a voluntarilor va avea loc în primăvara anului 2017, când va fi realizat bilanțul proiectelor făcute în timpul iernii, dar și prezentarea proiectelor ce urmează să fie derulate în vara anului următor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii