Bazele sportive, / Între pandemie și nămeții de zăpadă

Bazele sportive, / Între pandemie și nămeții de zăpadă

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

Pandemia și-a pus amprenta asupra bazelor sportive din Valea Jiului. Acestea sunt mai goale ca niciodată. Fără spectatori, fotbalul e ca o mâncare nesărată, nepiperată. Și în aceste condiții gospodarii bazelor sportive din Vale și-au făcut datoria. Atât cât au putut, pe alocuri restricționați fiind și de bugetul alocat.

 

La Petroșani

stadionul a fost acoperit cu zăpadă, dar de înlăturarea ei se va ocupa același Kapă, cel care îngrijește terenurile. Cât privește investiția care s-a mai făcut la bază după plecarea omului de afaceri Nicolae Sarcină, aceasta nu este nici una care să te lase cu gura căscată, dar niciuna pe care să nu o iei în seamă, chiar de apreciat la aceste vremuri.

„S-au zugrăvit vestiarele, s-au mai făcut unele renovări înainte să înceapă liga a treia. Acum se lucrează la renovarea toaletelor de afară, cele pentru public”, a declarat, pentru „Ziarul Văii Jiului”, Radu Polifronie.

 

La Vulcan

e la fel de multă zăpadă ca și pe celelalte baze, dar vestea bună este că lucrurile au început să se miște. După venirea la echipă a lui Dan Voicu, totul a căpătat o altă față.

„Au fost schimbări radicale. Baia comună din vestiare a fost despărțită de un zid, așa cum s-a cerut să fie în pandemie. S-au renovat vestiarele. Este altceva acum la Vulcan”, ne-a declarat Dan Voicu.

 

La Uricani

echipa și staff-ul au răsuflat ușurați. Incinta din interiorul stadionului, veche de zeci de ani, a scăpat de demolare. S-a pus la un moment dat problema demolării, dar Primăria Uricani a intervenit la timp așa că tradiția continua neclintită.

„Baza asta are atâtea amintiri, ar fi fost păcat să fie demolată. Ne ocupăm în continuare de întreținerea bazei, iar lucrările de modernizare vor continua și anul acesta cu ajutorul primăriei”, a declarat Vasile Scurtu.

 

La Petrila

baza sportivă a fost întreținută și pe timpul pandemiei. S-au zugrăvit vestiarele, s-au schimbat conductele vechi de apă. Nimeni nu a stat cu mâinile in sân. „Probabil că dacă nu ar fi fost pandemia am fi făcut mult mai multe, dar și așa baza sportivă nu a fost neglijată”, a spus președintele Eugen Duma.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii