Bani să iasă! / Primăria Petrila scoate la licitaţie tot ce are...

Bani să iasă! / Primăria Petrila scoate la licitaţie tot ce are prin „ogradă”

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Vorba aceea, decât să stea degeaba, mai bine să aducă bani la buget.
Mizând pe această logică administrativă, primarul Ilie Păducel, cu acordul legislativului local, a scos la licitație pentru vânzare sau concesiune toate imobilele pretabile.
Astfel, se scoate la vânzare, prin licitație publică, un imobil de pe strada Minei, la parterul blocului nr.33. Taxa de participare la licitație este de 100 lei, garanția de 5.063 lei, iar caietul de sarcini 10 lei. Ofertele se depun până la data de 20 noiembrie, ora 9:00, la sediul Primăriei  Petrila, şi se deschid la ora 10.
De asemenea, se închiriază, prin licitație publică, un spațiu din holul Primăriei Petrila, în suprafaţă de 1 mp, pentru amplasarea unui automat de băuturi calde. Taxa de participare la licitație este de 50 lei, garanția de participare la licitație este de 150 lei, iar costul caietului de sarcini este 10 lei. Ofertele se depun până la data de 18 noiembrie, ora 9:00, la sediul primăriei. Ofertele se vor deschide o oră mai târziu.
Un alt imobil scos la licitație pentru închiriere este imobilul centralei termice nr. 1, în suprafață construită de 468 mp, situată în str. 22 Decembrie, Petrila. Taxa de participare la licitație este de 50 lei, garanția de participare la licitație este de 1.755 lei, costul caietului de sarcini este 10 lei. Ofertele se depun până la data de 17 noiembrie 2015, ora 9:00 la sediul primăriei, iar la ora 10 se deschid ofertele.
Sunt scoase la licitație şi 32 de terenuri  arabile şi fânețe, din intravilanul oraşului Petrila. Cele mai multe terenuri sunt destinate pentru fânaț, altele au alături şi teren arabil sau construcție. Lista completă este disponibilă pe site-ul primăriei. Ofertele se depun până  la data de  18.11.2015, ora 15:00 la sediul Primăriei Petrila. Licitația va avea loc în data de 19 noiembrie, la ora 10.
Sonia LIBERESCU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii