Avram Iancu, / La „Chefi la cuțite”

Avram Iancu, / La „Chefi la cuțite”

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Avram Iancu a fost o apariție surpriză la bine cunoscuta emisiune de pe Antena1, „Chefi la cuțite “. Petroșeneanul a făcut față cu brio momentului culinar, dar și turului de întrebări puse de Chefi.

 

În prima ediție din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, polisportivul Avram Iancu a reușit să îi impresioneze din plin pe cei trei jurați.

„Este o onoare și o povară să porți acest nume, căci trebuie să ai idealuri care să nu îi dezonoreze pe marii înaintași care au purtat acest nume. Rețeta aceasta este una dublă, e o șmecherie cu capac”, a dezvăluit Avram Iancu, în timp ce a pregătit o omletă special coaptă la cuptor în ardei gras cu capac natural.

Banda a mers, cloșurile s-au ridicat și Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au avut parte de o surpriză de zile mari atunci când au văzut cum arată rețeta din farfurie.

Apoi, ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția Avram Iancu. În prima ediție din sezonul 9, concurentul i-a impresionat pe Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și pe Sorin Bontea cu dezvăluirile sale.

Captivați de uimitoarele aventuri sportive pe care le-a povestit Avram Iancu, în prima ediție din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au pus numeroase întrebări și au dorit să afle cât mai multe despre concurentul care le-a adus în dar și cartea pe care a scris-o.

„De ce nu vă cunosc mai mulți oameni?”, a întrebat Florin Dumitrescu.

„Scopul nu este să te cunoască cât mai mulți oameni. Eu am făcut lucrurile acestea, mă bucur că unii compatrioți au rezonat cu ceea ce am făcut”, a dezvăluit concurentul.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii