Avram aduce bani şi la Lupeni

Avram aduce bani şi la Lupeni

Timp de citire: un minut
Şedinţa de consiliu local de ieri de la Lupeni a început cu raportul de activitate al ASVJ, prezentat de Costel Avram, care s-a prezentat la şedinţa împreună cu o echipă de angajaţi, pregătiţi cu toate răspunsurile. 
Costel Avram a vorbit despre investiţiile ce urmează a fi implementate la Lupeni în acest an: „Primele lucrări pe care le vom scoate la licitaţie anul acesta sunt cele de la Lupeni şi Uricani. Se va investi în extinderea canalizării şi alimentării cu apă”. Consilierii locali au subliniat necesitatea extinderii canalizării în cartierele care duc lipsă, Ştefan. S-a confirmat că acest cartier este pe lista investiţiilor, la fel şi Straja. În octombrie, în Straja, promite Avram, va funcţiona canalizarea.
O altă veste bună pentru Lupeni este că 88.000 de lei din profitul ASVJ se va întoarce către administraţia publică locală, bani ce vor fi folosiţi pentru investiţii. Costul apei în perioada de 5 ani de investiţii infrastructurale se va scumpi cu doar 5 la sută, eşalonat pe ani, astfel încât confortul lupenenilor va fi infinit mai mare decât costul plătit.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii