Aventură 4×4 în Ţinutul Pădurenilor

Aventură 4×4 în Ţinutul Pădurenilor

Timp de citire: un minut

Clubul Sportiv Free Bikers Hunedoara, prin divizia Carpathian Adventures, organizează duminică, 19 iulie, „Cupa prietenească 4×4 Ţinutul Padurenilor – Hunedoara – Lunca Cernii de Jos” , un concurs pentru iubitorii de offroad. Concursul va fi organizat pe trei clase -Hobby, Extrem şi Prototype – şi se întinde pe 50 km prin Munţii Poiana Ruscăi. Participanţii trebuie să plătească 50 RON / vehicul, iar premiile sunt în valoare de 400 euro. Competiţia face parte din Zilele comunei Lunca Cernii de Jos, iar organizatorii îşi doresc să promoveze zona pădurenilor în rândul celor interesaţi de turismul de aventură.

Organizatorii au stabilit locul de adunare pe platoul verde din centrul comunei Lunca Cernii de Jos. S-a amenajat loc de campare pentru cei care doresc sa stea la cort, iar cazare la 20 km de locatia evenimentului, pe malul Lacului Cincis. Inscrierile se fac la telefon ori direct la locatia de start, înaintea evenimentului. Pentru participanţi prezenţa în locaţie este necesară la ora 9,30
pentru verificări şi inscrieri, iar startul se va dă la ora 11. Şi tot în zona de start, publicul pot afla detalii despre “specialele” unde pot urmări spectacolul monştrilor 4×4. Spectatorii sunt rugaţi să urmeze indicaţiile organizatorilor şi să nu se aventureze pe traseu pentru a se evita situaţiile neplăcute.
(sursa foto: facebook.com)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii