Avanpremiera unui meci anunțat

Avanpremiera unui meci anunțat

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Pumnii strânși

CSM Jiul Petroșani va pleca sâmbătă spre Lupac, iar duminică, 9 august, toți pumnii vor fi strânși pentru jucătorii lui Damian Militaru și Cosmin Kandut.

CSM Jiul Petroșani va da piept cu Avântul Periam, reprezentanta județului Timiș. Primul meci ce ar fi trebuit să aibă loc în compania reprezentantei județului Mehedinți nu s-a mai jucat. Mehedințiul nu și-a mai trimis reprezentanta la baraj, astfel că Jiul a câștigat cu 3-0 la masa verde. Mai rămâne de trecut peste hopul din Timiș, iar apoi visul poate căpăta aripi reale. Galeria Jiului și-a anunțat prezența la meci. Și primarul Tiberiu Iacob Ridzi ar vrea săle fie aproape jucătorilor. Hai CSM Jiul!

Unde este Lupac?

Meciul de baraj din 9 august dintre Jiul Petroşani şi Avântul Periam va avea loc pe stadionul echipei de Liga a IV-a Caraş-Severin, Voinţa Lupac.

Lupac este o localitate care se află la 170 km de Petroşani. Este o comună formată din patru sate, cu o populaţie majoritară formată din croaţi, populaţia fiind de 2.700 locuitori. Pe terenul din Lupac evoluează echipa locală „Voinţa” din Liga 4, iar stadionul are o capacitate de 350 de locuri.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii