Automobilism. Doar un pilot din Vale a punctat în clasament

Automobilism. Doar un pilot din Vale a punctat în clasament

Timp de citire: un minut

Cornel Gărdean (Haţeg), cel mai în formă pilot hunedorean al momentului, şi ceilalţi concurenţi de la categoria „avansaţi” au dominat autoritar Raliul Cupa „VTM Hăşdat” – prima etapă a Campionatului Naţional de Viteză pe Traseu Montan.

masina-frandos

Mihai Frandoş (foto) din Petroşani s-a clasat pe locul secund la avansaţi. Întrecerea s-a desfăşurat pe Drumul Judeţean 687A dintre Nădăştia de Jos şi Haţeg, aliniind la start 29 de piloţi din întreaga ţară. Puterea maşinilor şi experienţa piloţilor au fost ingredientele de bază ale succesului la Cupa „VTM Hăşdat”, prima etapă a Campionatului Naţional de Viteză pe Traseu Montan. Având la dispoziţie un puternic Subaru Impreza de clasa H4, Cornel Gărdean a confirmat şi pe teren propriu, într-o cursă de VTM, forma excelentă arătată în primele trei etape ale Campionatului Naţional de Viteză în Coastă. Pilotul din Haţeg care ocupă locul al treilea, la general, în ierarhia naţională, a concurat ca un adevărat profesionist şi a avut un timp excelent, fiind mai rapid cu aproape opt secunde decât următorii doi clasaţi, Cosmin Săliştean (Simeria/Mitsubishi Evo) şi Călin Săliştean (Simeria/ Mitsubishi Eclipse).
Primele zece locuri ale ierarhiei generale au fost ocupate de piloţi de la categoria avansaţi, semn că experienţa a contat foarte mult pe un traseul tehnic şi de viteză de la Hăşdat care a pus la încercare măiestria piloţilor, dar şi puterea maşinilor pe liniile drepte pe care se pot dezvolta viteze mari. Competiţia a fost organizată de Automobil Club Român, filiala Hunedoara, în colaborare cu Clubul Sportiv Auto Karting.
Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii