Au urcat din nou pe podium

Au urcat din nou pe podium

Timp de citire: 2 minute
Weekend-ul trecut San Montan Petrila a luat parte la trei concursuri, unul dintre ele fiind cursa Iorgovanu, un traseu de 3,5 km vertical, unde San Montan a fost reprezentată de Tekar Tănase, Viorel Mihăilescu, Florin Niță, Daniela Vasiloancă și Georgeta Manolache. Georgeta Manolache s-a clasat pe locul trei la acest concurs. În cadrul aceluiași concurs în cursa de noapte, Oslea Night Ridge, San Montan a fost reprezentat de Adrian Tuduriu, Eduard Anger, Florin Niță, Tekar Tănase, Viorel Mihăilescu,
Georgeta Manolache. La această cursă, Tekar Tănase a luat primul loc la categoria +50 de ani, iar Georgeta Manolache s-a situat pe locul al doilea la categoria 35-49 de ani. Tot în aceeași zi la Văliug a avut loc un triatlon cu o participa­re masivă cu sportivi consa­crați. La acest triatlon, Ion 13938067_1767377303476862_2211120272012197964_oBârnea a obținut un merituos loc I la categoria +40 de ani cu un timp de 2 ore și 22 de minute. Duminică, la Brad a avut loc un alt concurs la care San Montan a avut trei sportivi la competiția intitulată “Drumul Aurului” unde au luat peste 150 de sportivi. A fost un concurs de bicicletă la care Andrei Mititelu a obținut pri­mul loc la general, Ion Bârnea s-a situat pe locul al III-lea la categoria +40 de ani, iar seniorul Denes Vass s-a clasat în primii șase spor­tivi. „A fost o manifestare spor­tivă de excepție, bine organizată și fără incidente. Ion Bârnea a avut un an foarte bun reușind peste 10 podiumuri la concursurile la care a luat parte anul acesta”, a declarat Erika Santa, președinte San Montan Petrila.
Două podiumuri în aceeași zi
Crina Buzgan de la clubul AS Run&Bike Petroșani a luat parte la cursa de la Oslea, unde de asemenea a reușit să urce pe podium.
“O vorbă înțeleaptă spune că <<Dumnezeu îi ajută pe cei care se ajută singuri>>. Duminică a fost ziua în care am participat în aceeași zi la două curse de alergare montana. Cursa <<Vertical Run Piatra Iorgovanului>>, mi-a făcut încălzirea de dimineață și m-a adus pe treapta a doua a podiumului. Cea de-a doua cursă, Oslea Night Ridge, a fost minunată, am alergat cu drag la lumina frontalei pe un traseu superb, și drept răsplată am ocupat locul I la open feminin. Țin să mulțumesc, în special, organizatorilor pentru acest concurs frumos unde au depus multă muncă pentru ca fiecare participat să se simtă bine și să savureze din plin atmosfera unui concurs. La mai mult şi la mai mare!”, a spus Crina Buzgan.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii