Au furat cu duba și au fost prinși, printr-un blocaj, în trafic

Au furat cu duba și au fost prinși, printr-un blocaj, în trafic

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Alaltăieri noapte, 3 septembrie, trei persoane au plecat la furat cu duba. Aveau deja marcat teritoriul unde aveau să acționeze, un garaj. Au spart lacătul, au luat tot ce au putut și au plecat. Încercarea lor de a scăpa nu a avut șanse. În jurul orei 3.00, poliţiştii Postului de Poliție Ghelari au pornit în urmărirea  autoutilitarei reclamate, pe DJ 687 E, având informaţii că ar fi încărcată cu bunuri sustrase dintr-un garaj.

Conducătorul autoutilitarei nu a oprit la semnalele regulamentare ale poliţiştilor, fiind solicitat sprijinul poliţiştilor de la Biroul Rutier Haţeg, care au reuşit să oprească autoutilitara. În urma controlului efectuat, poliţiştii au identificat trei persoane, respectiv doi bărbați și o femeie, toţi din oraşul Călan, care transportau cu autoutilitara mai multe bunuri (covor, boiler de încălzit apă, piese auto). Unul dintre cei trei a declarat că au fost sustrase dintr-un garaj, din comuna Ghelari, în care a pătruns, împreună cu celelalte două persoane, prin forțarea și distrugerea lacătului.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, cei trei fiind cercetaţi în stare de libertate.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii