Au alergat noaptea / Până au ajuns pe podium

Au alergat noaptea / Până au ajuns pe podium

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

„Aleargă în Cetate noaptea” este un concurs care a avut loc la Deva și care a atras foarte mulți adepți. Printre ei și câțiva atleți din Vale.

Codrea Silip s-a clasat  pe locul 4 la Open și pe primul loc la categoria 45+.
„Aseară am alergat la lumina frontalelor și a forțelor prin frumoasa cetate a Devei, pe un traseu scurt, dar intens pe poteci prin pădure urmate de patru urcări verticale pe scări- în jur de 1000 de trepte și coborâri de viteză pe aleea principală pavata cu piatră și încărcată de istorie a cetății. Un traseu marcat și amenajat foarte bine de organizatori – colegi de alergare, care s-au mobilizat foarte bine și au reușit să facă un concurs super reușit din toate punctele de vedere. Felicitări și mulțumiri pentru seara frumoasă petrecută împreună”, a postat Codrea Silip.
Crina Buzgan, o altă participantă din Vale, a spus: „Aleargă în cetate noaptea – un cros intens desfășurat în inima cetății Deva și un bun motiv de a mă revedea cu prietenii alergători din acea zonă. Prima mea participare la acest eveniment organizat excelent”, a punctat atleta care s-a clasat pe prima poziție.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii