Atletism. Sportivul „fără plămâni”

Atletism. Sportivul „fără plămâni”

Timp de citire: un minut

Atletul Codrea Silip nu are limite. Aleargă săptămână de săptămână.

A alergat și acum 28 km/ 800 m la Sălciua Trail Run, în munții Apuseni, pe un traseu mirific cu panorame spectaculoase sus pe pajiștea Alpina. Un traseu de viteză cu o coborâre de vreo 12 km care, la final, i-a asigurat ultimul loc premiabil: locul în 5 în clasamentul general.

„La finiș, organizatorii ne-au răsfățat cu ligheane pline de gogoși, șorici, porc la proțap, tocană de miel și o grămadă de alte bunătăți de la localnici pentru toate gusturile, plus premii generoase. O zi perfectă într-un loc minunat printre oameni faini”, a spus sportivul.

Codrea Silip ne-a mai informat că a început verificarea și curățarea traseelor la Roșia Montana Marathon.

În acest an, de Sărbătoarea Sânzienelor, se vor împlini 10 ani de poveste la Roșia Montana Marathon.

„Vă așteptăm pe data de 24 iunie să alergați pe unul din traseele pregătite de noi și apoi să vizitați obiectivele turistice din zonă. Zece ani de când am încercat să ne conectăm cu natura prin alergare în cea mai iubită localitate din România. În al zecelea an, avem patru probe în cadrul competiției: 1. Maraton Ana Oros Daraban – 42,16 Km/1800 m; semi-maraton – 25,2 km/1.100 m; cros – 10 Km/ 440 m; Drumeția Interconectivității. Descoperă Roșia Montană alergând pe un tărâm legendar în perioada 23-25 iunie 2023!”, a spus sportivul.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii