Atletism / Florentina Marincu vrea la Europene

Atletism / Florentina Marincu vrea la Europene

Timp de citire: un minut

De câteva zile Florentina Marincu este din nou la CNS Cetate Deva. 

Sportiva este dublă campioană mondială de cadeți, în 2013, la triplu salt și la săritura în lungime. La această din urmă probă Marincu este deținătoarea recordului european de junioare, precum și  medaliată continentală cu bronz în sală la senioare, în 2015. În 2016 sportiva a întrerupt activitatea competițională pentru a se căsători, numindu-se acum Florentina Marincu Iușco, devenind și mamă.
Marincu a revenit în sport în 2017 după ce a cochetat o vreme cu canotajul. A trecut și la bob, unde, la începutul acestui an, a devenit campioană mondială de tineret. Acum a revenit la prima sa dragoste: atletismul.
„Nu a fost vorba despre o relegitimare a sportivei, pentru că legitimația ei era, oricum, la noi. A fost vorba despre o revizare a legitimației. În altă ordine de idei, Florentina Marincu și-a reluat pregătirea la atletism, sub comanda aceluiași antrenor, profesorul Nicolae Alexe. Așa cum am mai spus și cu altă ocazie, dacă lucrurile merg bine obiectivul Florentinei din acest an este participarea la Campionatul European de atletism în aer liber, care se va desfășura la Berlin, în cursul lunii august”, a declarat profesorul Adrian Liga, directorul CNS Cetate Deva.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii