Atletism. Florentina Iușco se impune la Madrid

Atletism. Florentina Iușco se impune la Madrid

Timp de citire: un minut

Atleta Florentina Iușco, de la CSM Deva, confirmă forma bună în care se află în acest sezon. 

Sportiva pregătită de profesorul Nicolae Alexe a concurat, vineri seară, la Madrid, într-un concurs de categoria Gold din circuitul mondial atletic de sală.

Categoria Gold din circuit este cea mai înaltă, iar Florentina Iușco s-a prezentat excelent, câștigând proba de săritură în lungime cu o performanță de 6 metri și 65 de centimetri.

Printre atletele depășite la Madrid de deveancă se numără Milica Gardasevic, din Serbia, câștigătoarea ultimei ediții a Jocurilor Europene, și Leticia Oro Melo, din Brazilia, medaliată cu bronz la Campionatele Mondiale din 2022.

Florentina are un sezon excelent de sală, câștigând toate cele șase concursuri la care a luat startul în acest an în proba de săritura în lungime, printre acestea numărându-se Balcaniada de la Istanbul și Campionatul Național.

De asemenea, Florentina Iușco a participat și în patru concursuri la triplusalt, câștigându-le și pe acestea, aici fiind inclus și Campionatul Național.

Grație rezultatelor obținute, atleta Florentina Iușco a obținut calificarea la Campionatul European în aer liber, care se va desfășura, în iunie, la Roma, atât la săritura în lungime, cât și la triplusalt!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii