Atleţii de la CS Vulcan, / Cei mai tari din judeţ

Atleţii de la CS Vulcan, / Cei mai tari din judeţ

Timp de citire: un minut

Atleţii din secţia de specialitate a CS Vulcan nu au adversari în Valea Jiului, dar nici în tot judeţul Hunedoara. Acesta este un adevăr cunoscut nu de azi, de ieri, ci de foarte multă vreme…

…iar faptul că

el nu a ajuns la urechile multor iubitori ai sportului este acela că Nicu Diaconu, antrenor şi preşedinte al Secţiei de Atletism (al treilea de la stânga la dreapta în fotografia alăturată), nu a ieşit prea des în public cu palmaresul sportivilor pe care-i pregăteşte. În poză sunt prezenţi doar trei, tot de la stânga la dreapta, Nicu Ştefan Diaconu, 27 de ani, Ioan Cazacu, 43 de ani, şi Bogdan Ionuţ Raita, 19 ani. Lipsesc in imagine Lucian Labă, 39 de ani, şi Ionuţ Alexandru Pavel, 19 ani. Secţia de atletism vulcăneană merge pe şaisprezece ani şi, de la înfiinţare, sufletul ei a fost Nicu Diaconu, antrenor şi atlet veteran.

Fiecare dintre sportivii

enumeraţi a ocupat, în acest an, pe puţin de patru ori, primul loc la concursurile la care a participat, iar concursul naţional ştafeta 4 X 100 de metri de la Piteşti, din octombrie, team-ul Cazacu-Diaconu-Raita şi Pavel s-a clasat pe locul al III-lea. O noutate în ce-i priveşte pe atleţii de la CS Vulcan este faptul că, pe lângă alergarea pe plat, au trecut şi la cea montană. Nicu Cazacu, bunăoară, s-a clasat pe locul al II-lea, la categoria 18-30 de ani, la concursul montat de 14 kilometri, desfăşurat, la începutul lui octombrie, în Masivul Vâlcan.

Fiecare dintre sportivii

enumeraţi, a căror valoare este cunoscută la nivelul Federaţiei Române de Atletism. are rezultate sportive demne de luat în seamă. Ca să le enumer, mi-ar lua spaţiu tipografic încă pe puţin de două sau trei ori mai mare decât am ocupat până acum. De aceea îmi permit să revin şi cu alte relatări în ce-i priveşte pe ei. Important este, pe moment, că despre valoroşii atleţi vulcăneni au auzit şi cei care nu ştiau o fărâmă despre existenţa lor.

Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii