Atac la Națională / „Erevan ăsta mă face să mă gândesc la...

Atac la Națională / „Erevan ăsta mă face să mă gândesc la Radio Erevan”

DISTRIBUIȚI
Armenia's midfielder Tigran Barseghyan, Romania's midfielder Razvan Marin and Romania's defender Alin Tosca in action during the FIFA World Cup Qatar 2022 qualification football match Armenia v Romania in Yerevan on March 31, 2021.,Image: 602578455, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Timp de citire: 2 minute

Eșecul suferit de Naționala României a adus o sumedenie de critici la adresa tricolorilor si a selecționerului. Tricolorii mari au pierdut cu scorul de 3-2 în fața Armeniei.

 

„Am apreciat comentariu lui Marinică Miron, ca de altfel și sinceritatea lui Mirel Rădoi. Nu sunt eu în măsură să fac aprecieri, dar pot să am o opinie de ceea ce s-a întâmplat în jocul cu Armenia. Majoritatea jucătorilor români nu au avut atitudine, tratând jocul ca și unul amical. Să nu uităm că Niță a scos în 5-6 situații critice, dar fundașii noștri centrali de când văd eu fotbal nu am constatat limite ca la aceștia, în special Toșca și Crețu în puținul timp cât au jucat. Este inadmisibil la un asemenea nivel Pușcaș care știa de pericolul care-l paște, având un galben, să aibă o intrare violentă și să lase echipa în 10 oameni. Apoi golul din ofsaid egalizator al armenilor de un arbitru din Letonia, acordat nejustificat, mă face să mă gândesc că și influența lui VASARAS la UEFA e în scădere. Nici schimbările nu au fost inspirate, dar lipsa de atitudine a majorității jucătorilor mă face să cred că nu știu ce înseamnă să joace la un CM QATAR 2022. Dacă cineva mai crede în șansele calificării Naționalei României la Mondiale atunci nu se pricepe la fotbal. Deși mie personal îmi place Mirel Rădoi nu pot să spun decât pe antrenor pot să-l mențină în funcție decât rezultatele. Cei mai mulți specialiști din fotbalul românesc care l-au condus sau îl conduc acum de 23 de ani ne promiteau calificări, când noi nu suntem în măsura sa învingem echipe din lumea a-lll-a, dar visam să învingem pe Germania.

În încheiere toată admirația pentru portarul Niță, onest și fără fițe, care a salvat Naționala în cele două jocuri la înfrângeri catastrofale. O bilă albă pentru Cicâldău pentru cele două reușite. Indiferent ce spun cârcotașii Nicușor Stanciu nu trebuia schimbat, mai ales că înlocuitorii în loc să ofere totul în cele 15 minute au fost lamentabili, ca si Denis Man de altfel. Trist dar aceasta este realitatea. Se ajunge cu ușurință în Naționala României ca mai în toate domeniile, iar la sporturile de echipă suntem la pământ. Gică Hagi a avut mare dreptate ce a spus cu mulți ani în urmă, dar din păcate nu l-am ascultat”, a scris Ioan Danciu pe contul său de socializare.

Iar eu l-aș completa: Adevărul e că și fotbalul departamental si cooperativa lui Mitică și Săndel  erau mai puternice decât Naționala de paie a lui Rădoi. Ce mai, trăim din basme și umblăm desculți. Suntem Naționala lui hai hui și vai de noi. Atât!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii