Atac la Costea

Atac la Costea

Timp de citire: 2 minute

lorin Costea a evoluat în turul de campionat pentru trupa adoptată de Vale, ACS Şirineasa. Din păcate, fotbalistul nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor şi nici a miilor de euro pe care finanţatorul Nicolae Sarcină le-a investit în el, dar a fost pe placul fanilor, care nu au ratat nicio ocazie de a se poza cu el.

La finalul turului de campionat cu toate că ACS Şirineasa este lider confortabil în Liga  a III-a, seria a IV-a, finanţatorul Nicolae Sarcină nu s-a arătat deloc mulţumit de evoluţia vedetelor echipei, Florin Costea şi Mihai Mincă. Chiar dacă nu a făcut o declaraţie publică cu vedere la acest aspect, finanţatorul a dorit astfel să asigure linişte echipei, cel puţin aşa să pară din afară.
Florin Costea, unul dintre cei mai îndrăgiţi jucători de la echipa adoptată de Vale, a recunoscut că nu crede că va mai reveni pe prima scenă a fotbalului românesc, dar că speră să prindă un contract bun în Dubai. „Nu consider că am făcut un pas înapoi venind să joc la Liga a III-a. Nu m-am născut să joc fotbal doar la Liga I sau la naţională”, spunea Florin Costea. La egalul de campionat dintre ACS Şirineasa şi CSM Lugoj, finanţatorul a avut ceva de reproşat la adresa celor două vedete ale echipei, dar în cele din urmă spiritele s-au calmat şi rămâne de văzut dacă Florin Costea va mai juca şi din retur la Petroşani sau va pleca alături de fratele său Mihai în Dubai.
Faptul că jucătorul a ales Şirineasa, şi nu echipa lui Adrian Mititelu din Liga a IV-a, a dus la val de nemulţumiri. „Florin Costea a făcut transferul vieţii lui. S-a dus la Şirineasa. Vă daţi seama ce cap. M-a dezamăgit cumplit, mi-am dat seama că am vorbit cu el degeaba.  Mi-a promis că vine să joace la noi, nu prin alte părţi, după care m-am trezit cu el la Şirineasa. Ce să mai zic?! A fost o mare decepţie, dar e treaba lui. Fiecare îşi alege drumul aşa cum vrea. Noi privim acum înainte, nu privim înapoi”, a spus Adrain Mititelu.
Florin Costea a fost prezent la un meci al celor de la FCU, dar a  semnat apoi cu ACS Şirineasa. Florin Costea a jucat în perioada 2006-2011 pentru Universitatea Craiova, reuşind 55 de goluri în 125 de partide.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii