Astăzi, la Instituția Prefectului a fost stabilit Planul de măsuri în...

Astăzi, la Instituția Prefectului a fost stabilit Planul de măsuri în cazul unei suspiciuni de infecție cu coronavirus

DISTRIBUIȚI

După alarma falsă din weekend, când o femeie de 56 de ani a fost investigată pentru a se stabili dacă este sau nu infectată cu coronavirus, luni, 17 februarie, la Instituția Prefectului Hunedoara, a avut loc analiza și aprobarea “Planului de măsuri în cazul unei suspiciuni de infecție cu virusul COVID 19”. A fost de fapt principalul punct al ședinței C.J.S.U. – Hunedoara, convocată astăzi de Prefectul județului Hunedoara, Vasilică Potecă.
A fost stabilit modul în care instituțiile și autoritățile publice trebuie să acționeze în cazul în care o persoană este suspectată de infecție cu coronavirus. Un punct important al discuțiilor a fost prezentarea măsurilor de prevenire pe care populația trebuie să le respecte pentru a elimina riscul unei posibile infecții.
Reprezentantul Direcției de Sănătate Publică – Hunedoara, dr. Cecilia Birău, a prezentat o situație detaliată a acțiunilor și măsurilor care trebuie luate în aceste situații.
Prefectul județului Hunedoara, Vasilică Potecă, a cerut tuturor celor prezenți, reprezentanți ai autorităților locale și ai instituțiilor de intervenție din teritoriu, să mediatizeze aceste măsuri prin toate mijloacele de informare, pentru ca populația să fie cât mai bine informată.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii