Astăzi, la Hunedoara, copiii sunt așteptați în Parcul Tineretului. Miercuri, seniorii sunt...

Astăzi, la Hunedoara, copiii sunt așteptați în Parcul Tineretului. Miercuri, seniorii sunt așteptați la castel

Timp de citire: un minut

 

Zilele Hunedoarei continuă pe tot parcursul săptămânii. Primăria a pregătit în fiecare zi câte o activitate care să vizeze câte un grup țintă. Astăzi copiii sunt răsfățați, aceștia sunt  așteptați în Parcul Tineretului, începând cu ora 19.00, pentru a lua parte la Jocurile Copilăriei.

Miercuri, 22 iulie, ora 17.00, la Galeria de Arte va avea loc lansarea volumului Al Doilea Război Mondial – Ultimele Mărturii. Ediţia a IV-a a festivalului intitulat ”Întâlnirea seniorilor cu istoria”va avea loc la Castelul Corvinilor. Tot miercuri administrația locală decretează Ziua Porților Deschise la Castelul Corvinilor. Pe parcursul întregii zile, toți cei interesați vor putea vizita gratuit castelul.

Joi, 23 iulie, ora 18.00, membrii C.A.R.P. “Speranța” Hunedoara vă invită la un festival de romanțe și cântece de petrecere „Deschide, deschide fereastra!” Totodată, iubitorii de teatru se vor putea delecta cu un spectacol în aer liber „Încă-i bine”, cu renumita actriță, Rodica Popescu Bitănescu.

Cei care îndrăgesc animalele sunt invitați și anul acesta la parada raselor canine, ce va avea loc în incinta Stadionului „Michael Klein” vineri, 24 iulie, ora 19.00.

Pentru iubitorii de muzică am pregătit spectacole de muzică populară, dansuri de societate şi dans modern. Printre invitaţii care vor urca pe scenă se află: Cristina Vasiu, Connect-R, Celia, Ștefan Bănică Jr. și Generalul și invitații lui. Finalul Zilelor Municipiului Hunedoara va fi marcat de un spectacol cu lasere.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii