Astăzi aflăm dacă / I-a băgat Ile sub masă pe Melczer şi...

Astăzi aflăm dacă / I-a băgat Ile sub masă pe Melczer şi pe Nica?

Timp de citire: un minut
Despre ce se va vorbi în şedinţa extraordinară de astăzi a Consilului Local Vulcan veţi afla negreşit mâine.
Asigurarea căldurii în şcolile descoperite din acest punct de vedere l-a făcut pe primarul Gheorghe Ile să-i aducă degrabă la un loc pe aleşii locali vulcăneni.
Nu cunosc încă
rezultatul discuţiilor dintre primarii din vale pe tema modului în care CEH-ul trebuie să-şi trimită agentul ternmic prin magistrala de termoficare. În acelaşi timp, sunt curios să aflu dacă tonul imperativ al lui Ile, care cerea căldură pentru Vulcan, i-a băgat sub masă pe Melczer şi pe Nica. Cert este, aşa cum m-a informat un consilier local cu antene în şcoli, că, la numărul 5, s-a purces la repararea pompelor şi la înlocuirea panourilor solare sparte. Asta înseamnă că, foarte curând, copiii care învaţă aici şi cadrele didactice care-i instruiesc nu vor mai tremura de frig. Ceea ce, desigur, este un lucru de salutat.
La fel de neclar
îmi este, deocamdată, cum vor primi directorii de şcoli hotărârea că, de acum încolo, instituţiile de învăţământ pe care le conduc vor fi nevoite să se descurce din punctul acesta de vedere. Adică, să se asigure că vor avea căldură şi banii necesari achitării ei. În aceeaşi oală a fost băgat şi Spitalul Municipal Vulcan. Din câte mi-a fost dat să aud, s-ar părea că pe unii directori de şcoli nu-i înspaimântă deloc varianta asta. Ca atare nu comentez. Din punctul acesta de vedere, şedinţa de astăzi dimineaţă nu va fi deloc tensionată. Mă aştept la schimburi de cuvinte şi atacuri la ordinara de marţi. Şedinţă la care Ile ar fi vrut din nou să amâne validarea, ca şi consilieri locali, a pemepistului şi a liberalei desemnaţi de partide să-i înlocuiască pe colegii lor demisionari. Dar, despre toate astea vom depăna după ce evenimentul va fi consumat.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii