Asociaţia Schi-Turism Montan „Pro-Parâng” Petroşani organizează Trofeul „PRO-PARÂNG”. Ediţia I, 2015

Asociaţia Schi-Turism Montan „Pro-Parâng” Petroşani organizează Trofeul „PRO-PARÂNG”. Ediţia I, 2015

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

În perioada 26-28 iunie 2015, Asociaţia Schi Turism Montan „Pro-Parâng” Petroşani va organiza în cadrul Campionatului Naţional de Turism Sportiv „Ştafeta Munţilor”, cea de a treia etapă de campionat din cele zece programate, intitulată Trofeul „PRO-PARÂNG”.

Locul de desfăşurare este Masivul Parâng, competitorii având posibi­li­tatea de a parcurge traseul principal de creastă până pe vârful Parângul Mare şi o parte dintre ei traseul de legătură spre lacul Mija. Punctul de comandă şi tabăra de corturi vor fi amplasate în zona Clubului Sportiv Şcolar Petroşani şi Cabana ANEFS din Zona Turistică Parâng.
Competiţia se adresează tuturor iubitorilor de drumeţie, cluburilor şi asociaţiilor de turism şi ecologie din ţară, afiliate sau neafiliate la Campionatul Naţional de Turism Sportiv „Ştafeta Munţilor”.
Participanţii, organizaţi pe şase categorii de concurs, se vor întrece la următoarele probe: teorie, raid montan şi orientare turistică.
Ziua de sâmbătă se va încheia cu un concert muzică susţinut de formaţia AMFITEATRU’ 13, o probă cultura­lă şi foc de tabără.
Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să accesaţi www.stafetamuntilor.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii